Stötta Tibro IK - SWISHA en peng! - Tibro IK - Ishockey - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Ekonomi - sponsring

Stötta Tibro IK - SWISHA en peng!

2018-01-22 22:37
Vi behöver din hjälp för att kunna bevara och utveckla vår verksamhet. SWISHA en valfri peng och du är med och stöttar Tibro IK!
  • Uppdaterad: 2018-01-22 22:38

 

En tidig höstdag 1951 grundades vår hockeyförening Tibro IK. Sedan dess har mycket hunnit hända och samhället ser på många sätt väldigt annorlunda ut än det gjorde då.

Vi behöver din hjälp för att kunna bevara och utveckla vår verksamhet. SWISHA en valfri peng och du är med och stöttar Tibro IK!

Efter några år med minskat antal spelare har vi nu återigen fler barn och ungdomar som börjar spela hockey i Tibro IK. Något som vi är fantastiskt glada över och som vi hoppas ska hålla i sig många år framöver. Men det sker inte av sig självt. Det krävs många små och stora arbetsinsatser samt pengar för att driva en förening. Vi behöver din hjälp!


Vi vill skapa en ungdomsverksamhet med en idrottsutbildning av hög kvalitet och med

ett positivt engagemang. Det handlar inte enbart om att kunna åka skridskor snabbt och skjuta hårt, utan att vara en bra kompis, kunna fungera i en grupp, hålla ordning på sin utrustning och passa tider. Alla ungdomar som börjar spela ishockey kan naturligtvis inte bli elitspelare eller proffs, men samtliga ska förhoppningsvis kunna se tillbaka på tiden som ungdomsspelare i Tibro IK med glädje och stolthet. 

 

 

Skribent: Hildur Blad
Epost: Adressen Gömd

 

 

tibro_720x480

 

Postadress:
Tibro IK - Ishockey
Gymnasiegatan 31
54332 Tibro

Kontakt:
Tel: 0504-61859
E-post: This is a mailto link

Se all info